ADFS-toimialuetunnistautumispalvelu TIMMI-järjestelmiin

Kirjaudu automaattisesti TIMMI-järjestelmään aloittaessasi työt

Uusi tunnistautumismenetelmä yksinkertaistaa Timmin operatiivisten käyttäjien arkea, kun heidän ei tarvitse enää muistaa erillisiä tunnuksia TIMMI-järjestelmään kirjautuakseen, vaan sijaan järjestelmä tunnistaa suoraan Azure AD-ympäristöön kirjautuneen käyttäjän. Kirjautumissivulta poistuu tällöin tunnus- ja salasanakentät, ja niiden tilalle tulee ainoastaan Kirjaudu-painike. Tätä nappia painamalla selain siirtää käyttäjän suoraan järjestelmään, mikäli hänellä on voimassa oleva Azure AD-istunto. Jos käyttäjä ei ole vielä kirjautunut AD-ympäristöön, sen voi tehdä suoraan Timmin kirjautumissivun kautta.

Nykyisellään Timmin AD-integraatiot on toteutettu paikallisina on-premise-asennuksina, ja suurin osa operatiivisista käyttäjistä kirjautuu edelleen TIMMI-järjestelmään erillisillä tunnuksillaan. Nyt voimme tarjota kaikille asiakkaillemme pilvipohjaista käyttäjähallintaa, jolla suurten käyttäjämäärien hallinointi on paitsi todella paljon yksinkertaisempaa, on käyttö myös käyttäjälle itselleen miellyttävämpää.

TIMMI-järjestelmään kehitetyn ADFS-toimialuetunnistautumispalvelun ensimmäinen käyttäjäorganisaatio on Tampereen evankelis-luterilainen seurakuntayhtymä, jolle Timmi Software on kehittänyt toiminnanohjausjärjestelmän. Voit lukea seurakuntayhtymän toiminnanohjausjärjestelmä-projektin vaiheista ja lopputuotteen ominaisuuksista lisää TIMMI Case Studysta, jonka voit ladata tästä.

Hyödyt organisaatiolle

  • Pilvipohjainen käyttäjähallinta
  • Suurten käyttäjämäärien hallinnointi merkittävästi yksinkertaisempaa
  • Vahvempi tietoturva

Hyödyt käyttäjälle

  • Kirjautuessa sisään Windowsiin kirjautuu käyttäjä automaattisesti sisään myös TIMMI-järjestelmään
  • Käytettävyys paranee merkittävästi
  • Ei toistuvia sisäänkirjautumisia – aikaa ja vaivaa säästyy eikä tarvitse muistaa niin montaa salasanaa