Timmiltä digitaaliset varausjärjestelmät tulkkikeskuksille
Me automatisoimme varauspyyntöjen käsittelyn alusta loppuun
Sulje
Sähköpostiosoitteesi:
Tutustu tarkemmin ladattaviin sisältöihimme
 
MULLISTUS TULKKIKESKUKSISSA
Case Study: Miten A-Tulkkaus selvisi alansa myllerryksestä?
Lataa itsellesi
tuote-esittely
Toiminnanohjaus
Henkilövaraukset Timmillä yhdistät helposti henkilöt paikkoihin ja tapahtumiin. Varauksen tekijä voi kätevästi valita haluamansa työntekijät: hän näkee suoraan, ketkä ovat milloinkin käytettävissä. Työntekijät välttyvät päällekkäisiltä varauksilta, ja tieto kulkee aina varmasti kaikille asianosaisille.
Tilavaraukset Kun Timmi hoitaa tilavaraukset, voi vahtimestari keskittyä ihmisten auttamiseen. Tilojen käytöstä saadaan helposti selkeät raportit, joka mahdollistaa niiden käytön tehostamisen. Asiakkaamme ovat huomanneet, että Timmin käyttöönoton jälkeen ennen tyhjillään seisseet tilan ovatkin aktiivisessa hyötykäytössä!
Sähköinen kalenteri TIMMI-varausjärjestelmät syöttävät tiedot suoraan työntekijöiden henkilökohtaiseen kalenteriin, joten kaikki pysyvät aina ajantasalla tulevista työtehtävistä
Integraatiot TIMMI-järjestelmiin on rakennettu tusinoittain eri rajapintoja - jos juuri sinun tarpeita vastaavia ei ole valmiina, me rakennamme sellaiset.
Meihin voi aina ottaa yhteyttä

Olemme kehittäneet yhdessä asiakkaittemme Timmiä niin, että se vastaa tulkkikeskusten tämän hetken tarpeisiin - viranomainen voi esimerkiksi jättää tulkkauspyynnön itsepalveluna.

Meillä ollaan innokkaasti auttamassa yhä useampia suomalaisia tulkkauspalveluiden tuottajia, joten jos sinusta tuntuu että meistä voisi olla teille apua niin ole yhteydessä!

Ota yhteyttä:
jani.asikainen@timmi.fi