Sulje
Sähköpostiosoitteesi:
Tutustu tarkemmin ladattaviin sisältöihimme
 
TULEVAISUUDEN SAIRAALA, TÄNÄÄN
Tutustu tarkemmin, lataa itsellesi nelisivuinen TIMMI Smart Hospital-esite!
Lataa itsellesi
TIMMI Smart Hospital
TIMMI Smart Hospital-konsepti TIMMI hallinnoi potilaan hoitokokemuksen alusta loppuun asti. Potilas ilmoittautuu hoitoon sähköisesti, ja TIMMI Opastus ohjaa hänet suoraan oikean oven taakse. TIMMI Tilanhallinta yhdistää potilaan hoidontarpeen, tarvittavan henkilökunnan sekä laitteet kullekin vastaanotolle soveltuvaan tilaan.
TIMMI Opastus Sairaalakäynnit eivät ole enää käytävillä harhailua, kun Timmin mobiiliapplikaatio, itsepalveluautomaatit ja ovenpielinäytöt ohjaavat heidät parkkipaikalta tai bussipysäkiltä suoraan oikeaan rakennukseen, oikean oven taakse. Sähköinen kulun-valvonta pitää myös asiattomat loitolla.
TIMMI Tilanhallinta Sairaaloiden resurssit ovat moninkertaisesti tehokkaammassa käytössä, kun laitteita, tiloja ja hoitohenkilökuntaa voidaan yhdistellä joustavasti jokaisen hoitotapahtuman vaatimusten mukaisesti. Älykäs optimointimalli pitää myös siirtymät minimissään ketjuttamalla toimenpiteitä.
TIMMI Laskutus ja raportointi Kaikki laskutus ja raportointi hoituu suoraan Timmillä. Vähemmän puuduttavia paperitöitä, vähemmän virheitä, enemmän aikaa kaikkeen muuhun!
Integraatiot Timmin ohjelmistot saavat potilastietojärjestelmästä tiedon hoitotapahtumien varauksista, mutta eivät tietoturvasyistä käsittele varsinaisia potilastietoja. Esimerkiksi MS Exchange-kalenteriliittymän ansiosta hoitohenkilökunta pysyy aina ajan tasalla.
Ota meihin yhteyttä!

Timmi Software Oy:llä on tulevaisuuden sairaalaan konsepti, jonka avulla tehostetaan sairaalan tilojen saatavuutta ja käyttöastetta sekä vapautetaan henkilöstön aikaa enemmän potilas- ja hoitotyöhön. Lähiajan tavoitteenamme kotimaassa on kasvaa perinteisten (kunnat, yliopistot, tulkkikeskukset) markkinasegmenttiemme lisäksi markkinajohtajaksi myös SOTE-sektorilla.

Minuun voit olla yhteydessä kun haluat kuulla lisää!

Ota yhteyttä:
miia.mustonen@timmi.fi