Timmi

Timmiä porukkaa

Me Timmi Softwarella kehitämme ohjelmistoja yksinkertaistaaksemme arkeasi. Asiakkaanamme on jo yli 100 suomalaista yritystä ja julkishallinnon organisaatiota, jotka luottavat apuumme. Huolehdimme, että asiakkaidemme päivittäinen työskentely sujuu vaivattomasti ilman murheita.

Olemme kehittäneet ohjelmistomme vastataksemme asiakkaidemme tarpeeseen. Ohjelmistomme integroituvat muihin järjestelmiin, jonka ansioista saat siirrettyä tietoa vaivattomasti toisesta järjestelmästä Timmiin ja päinvastoin. Kehitämme tuotteitamme jatkuvasti saamamme palautteen pohjalta. Näin ohjelmistomme pysyvät aina ajan tasalla.

Me tuemme Lapsellista ry:n työtäLapsellista ry

Lapsellista ry on yhdistys, joka aloitti toimintansa vuonna 2010 tekemällä työtä syöpää sairastavien lasten hyväksi. Yhdistys toimittaa yritysten ja yksityishenkilöiden kanssa yhteistyössä sairaaloihin, vastaanottokoteihin, perhetukikeskuksiin ja lastensuojelutoimelle innovatiivisia, kotimaisia tuotteita lasten piristykseksi ja tukeakseen heidän hyvinvointia ja tasapainoista kehitystä.

Timmi Software on ansainnut Suomen Vahvimmat-sertifikaatin

Suomen Vahvimmat -sertifikaatti on kestävän yhteistyön merkki. Suomen Asiakastieto on myöntänyt yrityksellemme sertifikaatin merkkinä erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista, ja hyvästä maksukäyttäytymisestä.

Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti myönnetään yritykselle, jonka luottoluokitus on ollut korkeimmassa luokassa (AA+ tai AAA) vähintään kolmena peräkkäisenä vuonna.