Timmi

Timmiä porukkaa

Me Timmi Softwarella kehitämme ohjelmistoja yksinkertaistaaksemme arkeasi. Asiakkaanamme on jo yli 100 suomalaista yritystä ja julkishallinnon organisaatiota, jotka luottavat apuumme. Huolehdimme, että asiakkaidemme päivittäinen työskentely sujuu vaivattomasti ilman murheita.

Olemme kehittäneet ohjelmistomme vastataksemme asiakkaidemme tarpeeseen. Ohjelmistomme integroituvat muihin järjestelmiin, jonka ansioista saat siirrettyä tietoa vaivattomasti toisesta järjestelmästä Timmiin ja päinvastoin. Kehitämme tuotteitamme jatkuvasti saamamme palautteen pohjalta. Näin ohjelmistomme pysyvät aina ajan tasalla.

Timmi Software on aina palveluksessasi!

Haluatko kuulla lisää ohjelmistostamme? Jätä soittopyyntö täältä. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.


Timmi Software on ansainnut Suomen Vahvimmat-sertifikaatin

Suomen Asiakastieto on myöntänyt yrityksellemme sertifikaatin merkkinä erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista, ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Sertifikaatin tiukat kriteerit täyttää vain 12% suomalaisista yrityksistä.

Me tuemme Lapsellista ry:n työtä

Lapsellista ry on yhdistys, joka aloitti toimintansa vuonna 2010 tekemällä työtä syöpää sairastavien lasten hyväksi. Yhdistys toimittaa yritysten ja yksityishenkilöiden kanssa yhteistyössä sairaaloihin, vastaanottokoteihin, perhetukikeskuksiin ja lastensuojelutoimelle innovatiivisia, kotimaisia tuotteita lasten piristykseksi ja tukeakseen heidän hyvinvointia ja tasapainoista kehitystä.Lapsellista ry