Timmin ja A-Tulkkauksen yhteinen jatkokehitysprojekti on käynnistynyt

18.06.2018

Timmi Software solmi merkittävän tuotekehitysyhteistyösopimuksen A-Tulkkaus Oy:n kanssa. Asiointitulkkauspalveluita pääkaupunkiseudun viranomaisille tuottava yritys tilasi Timmiltä tarpeisiinsa räätälöidyn varausjärjestelmän, jolla voidaan hoitaa tulkkauspyyntöjen koko elinkaari digitaalisesti. “Vanha järjestelmämme ei enää vastannut tarpeitamme. Halusimme saada sujuvuutta, informaatiota, automaatiota!” A-Tulkkauksen toimitusjohtaja Susanna Taipale-Vuorinen kertoi haastatellessamme häntä projektista toimittamaamme TIMMI Case Studya varten.

A-Tulkkauksella päädyttiin Timmiin erityisesti sen takia, että ohjelmisto saataisiin rakennettua tulkkikeskuksen prosessien ympärille. “Me yritimme etsiä valmista järjestelmää joka vastaisi tarpeisiimme, mutta sellaista ei löytynyt”, A-Tulkkauksen toimitusjohtaja Susanna Taipale-Vuorinen kuvaili tilaukseen johtanutta kartoitustyötä.

Alkuperäiseen tilaukseen on jouduttu jälkikäteen tekemään muutoksia, sillä toimintaympäristö oli ehtinyt muuttua: esimerkiksi tehtyjen tulkkaustuntien raportointitoiminnallisuutta ei tarvitakaan, sillä Vantaan kaupunki on ottamassa käyttöön palkanlaskennassa uusia robotiikkatyökaluja, ja oman työkalun kehittämisen sijasta nyt on katsottu järkevämmäksi luoda rajapinta kaupungin järjestelmään. Kehitystyö on kuitenkin saatu todenteolla käyntiin, ja tavoitteena on saada projektin koko toteutus valmiiksi tämän vuoden aikana.

Lue lisää A-Tulkkauksen kanssa tehtävästä projektista TIMMI Case Studysta, jonka voit ladata tästä.