TIMMI Kulunvalvonta käyttöön Ouluhallissa

27.05.2021

Ensi viikolla avataan Ouluhallin laajennusosa, jossa on käytössä TIMMI Kulunvalvonta. Porteissa on rajapinta OuluCard-järjestelmään eli asiakkaat voivat kulkea sarja- ja kausikorteilla sisään käymättä kassalla. Lisäksi ovissa on iLOQ-rajapinta TIMMI Tilavaraukseen, jolloin omalle vuorolle voi kulkea sisään Timmistä saadulla PIN-koodilla.

TIMMI Kulunvalvonta voi tapahtua integroituna tilavaraukseen tai itsepalveluna ilman kassalla käyntiä. Itsepalvelu mahdollistaa omatoimisen tilojen käytön myös virka-ajan ulkopuolella. Esimerkiksi Ouluhallissa kuntosalin ovet aukeavat asiakkaille niin arkena kuin viikonloppuisin. 

Tilavaraukseen integroitu kulunvalvonta tarkoittaa sitä, että kun asiakas tekee tilavarauksen TIMMI-järjestelmässä, niin hän saa PIN-koodin, jolla varatun tilan ovi aukeaa. 

Sähköisen kulunvalvonnan ratkaisut tuovat kustannussäästöjä ja mahdollistavat turvallisen tilojen käytön. TIMMI Smart City -järjestelmän integrointi kulunvalvontajärjestelmään yhdistää kulunvalvonnan henkilökohtaiseen ajanvaraukseen. Tunnistautumiseen käytetään varaukseen kiinnitettyä PIN-koodia, jolla varmistetaan, ettei kukaan liiku tiloissa toisten vuoroilla. Järjestelmä huolehtii automaattisesti siitä, että ovet aukeavat oikeaan aikaan varauksen tehneille henkilöille. 

Jos kulunvalvonta on käytössä, asiakas saa viestillä PIN-koodin, jolla hän pääsee kohteeseen sitten, kun on varannut kohteen Timmistä. Mekaanisia kulunvalvontalätkiä tai perinteisiä avaimia ei tarvitse jakaa, kun kaikki toimii digitaalisesti ja ihmiset ovat niissä paikoissa kuin kuuluukin silloin, kun varaus on voimassa.”, kuvailee myyntipäällikkö Jani Asikainen.

TIMMI Smart City -järjestelmän integraatioita on tehty jo mm. Abloy, iLOQ ja Vanderbilt -lukitusratkaisuihin. 

Kysy lisää kulunvalvonnan ratkaisuistamme: timmi@myynti.fi