Suomi.fi-liittymät saatavilla kaikkiin TIMMI-järjestelmiin

19.10.2018


Suomi.fi-liittymät saatavilla kaikkiin TIMMI-järjestelmiin

Suomi.fi-tunnistus on julkishallinnon asiointipalveluiden yhteinen tunnistuspalvelu, joka mahdollistaa käyttäjien turvallisen sähköisen tunnistautumisen. Suomi.fi-tunnistuksesta vastaa Väestörekisterikeskus, ja kaikkiin TIMMI-järjestelmiin on mahdollista hankkia Suomi.fi-liittymä.

Suomi.fi-tunnistuksen ansiosta julkishallinnon sähköisten asiointipalveluiden käyttäminen verkossa on turvallista ja helppoa, ja palvelusta toiseen siirtyminen on joustavaa ilman erillisiä kirjautumisia. Käyttäjä voi hyödyntää samalla kirjautumiskerralla kaikkia tunnistuspalveluun liitettyjä palveluita ilman erillisiä kirjautumisia: kun TIMMI-järjestelmä on liitetty Suomi.fi-tunnistuksen piiriin, voi kuntasi tarjota kaikki sähköiset palvelunsa kätevästi samassa paketissa.

Tavallisesti samojen kirjautumistietojen käyttäminen useissa palveluissa olisi merkittävä tietoturvariski, mutta Suomi.fi-tunnistuksen ansiosta päästään sekä käytettävyydessä että tietoturvassa aivan omalle tasolleen. Se on paitsi luotettava, myös helppo tapa keskittää kunnan sähköiset palvelut samojen käyttäjätunnusten alle.

Suosittelemme Suomi.fi-tunnistuksen liittämistä TIMMI-järjestelmään kaikille kunta-asiakkaillemme. Suomi.fi-liittymän käyttöönotto on nopea toimenpide, jolla saadaan helposti parannettua asiakaskokemusta ja parannettua digitaalista palveluntarjontaa.

 

Ota yhteyttä myyjääsi, tai lähetä sähköpostia myynti@timmi.fi, niin keskustellaan lisää!

Lisätietoja Suomi.fi-tunnistuksesta: https://www.suomi.fi/sivu/tietoa-tunnistuksesta