Pilvipohjainen Azure ADFS-tunnistautumispalvelu nyt saatavilla kaikille Timmin asiakkaille

18.06.2018

Uusi tunnistautumismenetelmä yksinkertaistaa Timmin operatiivisten käyttäjien arkea, kun heidän ei tarvitse enää muistaa erillisiä tunnuksia TIMMI-järjestelmään kirjautuakseen, vaan sijaan järjestelmä tunnistaa suoraan Azure AD-ympäristöön kirjautuneen käyttäjän. Kirjautumissivulta poistuu tällöin tunnus- ja salasanakentät, ja niiden tilalle tulee ainoastaan Kirjaudu-painike. Tätä nappia painamalla selain siirtää käyttäjän suoraan järjestelmään, mikäli hänellä on voimassa oleva Azure AD-istunto. Jos käyttäjä ei ole vielä kirjautunut AD-ympäristöön, sen voi tehdä suoraan Timmin kirjautumissivun kautta.

Nykyisellään Timmin AD-integraatiot on toteutettu paikallisina on-premise-asennuksina, ja suurin osa operatiivisista käyttäjistä kirjautuu edelleen TIMMI-järjestelmään erillisillä tunnuksillaan. Nyt voimme tarjota kaikille asiakkaillemme pilvipohjaista käyttäjähallintaa, jolla suurten käyttäjämäärien hallinointi on paitsi todella paljon yksinkertaisempaa, on käyttö myös käyttäjälle itselleen miellyttävämpää.

TIMMI-järjestelmään kehitetyn Azure ADFS-tunnistautumispalvelun ensimmäinen käyttäjäorganisaatio on Tampereen evankelis-luterilainen seurakuntayhtymä, jolle Timmi Software on kehittänyt toiminnanohjausjärjestelmän. Voit lukea tästä projektista lisää TIMMI Case Studysta, jonka voit ladata tästä.

Lisätietoja Azure ADFS-tunnistautumispalvelusta kannattaa kysyä omalta myyjältään, tai suoraan osoitteesta myynti@timmi.fi.