Kevään TIMMI Uutiskirje

08.04.2019

Kevättä rinnassa!

Tervehdys kaikille teille meiltä timmiläisiltä! Eletään taas sitä aikaa vuodesta, kun aurinko alkaa suhtautua tehtäviinsä entistä terhakammin täällä pohjoisessa ja me suomalaisetkin hymyilemme enemmän (rullatessamme toimiston sälekaihtimia alas).

Paljon on ehtinyt alkuvuoden aikana tapahtua!

TIMMI Webinaari 18.4. klo 12:30

TIMMI Tilavarausohjelmisto 4.2 – Mitä uutta?

Tilavarausohjelmistomme versio 4.2 tuli asiakkaittemme saataville nyt alkuvuodesta, ja se sisältää paljon pitkään toivottuja uusia ominaisuuksia.

Tässä webinaarissa järjestelmäkonsulttimme Miia Tiiromäki ja asiakaspalvelupäällikkömme Antti Eronen kertovat miten TIMMI Tilavarausohjelmisto 4.2:sta saadaan eniten irti!

Webinaari on maksuton kaikille osallistujille. Ilmoittaudu ajoissa!

Ilmoittaudu tästä

Oracle lopetti tietoturvapäivitysten julkaisemisen maksuttomille Java-alustoille: tarkista lisenssiasiasi

Oracle Corporation, joka omistaa Java SE 8 -ohjelmointikehityspaketin (JDK), on päättänyt tarjota turvallisuuspäivitykset jatkossa ainoastaan maksaville lisenssiasiakkailleen. TIMMI-järjestelmän tietoturvallinen käyttö ei ole mahdollista ilman näitä päivityksiä.

SaaS-asiakkailtamme tämä muutos ei vaadi toimenpiteitä, sillä hankimme tarvittavat lisenssit hallinnoimillemme palvelimille. Lisenssiasiakkaamme, jotka hallinnoivat itse niitä palvelimia, joilla heidän TIMMI-järjestelmä toimii, täytyy hankkia palvelinkohtainen Oraclen Java SE -lisenssi. Lisensointi antaa oikeuden suorittaa Javaa viimeisillä tietoturvapäivityksillä ilman versio-, toimittaja- ja instanssimäärärajoitteita kyseisellä palvelimella.

Palvelin- ja virtuaaliympäristöön tarvittavien lisenssien hankinnassa auttaa Oraclen Account Manager Oona Vanhanen, oona.vanhanen@oracle.com.

Miia Tiiromäki nimitetty tuotepäällikköksi 15.4.2019 alkaen

Laura Hurme jää äitiyslomalle

Haluamme kaikki toivottaa Lauralle hurjasti onnea! Taitava järjestelmäasiantuntijamme Miia Tiiromäki, joka varmasti onkin jo monille asiakkaillemme ennestään tuttu, siirtyy samalla tuotepäällikön tehtäviin.

Uusia työntekijöitä Timmin asiakaspalveluun

Henna Kokko ja Ilari Yli-Jaskari liittyivät kasvavaan asiakaspalvelutiimiimme helmikuun alussa! Henna ja Ilari tuovat meille lisää osaamista ja ahkeria käsiä joiden avulla varmistamme nopeat käsittelyajat ja korkean käyttäjätyytyväisyyden myös asiakkuuksiemme lisääntyessä ja yrityksemme kasvaessa. Tervetuloa remmiin!

Timmin alkuvuoden työhyvinvointikampanjat

Vuoden 2019 teema Timmillä on työntekijöidemme hyvinvointi, ja tämän toteuttamiseksi o

lemme polkaisseet alkuvuoden aikana muutaman kampanjan käyntiin!

Timmiläiset voivat käyttää KiKy-tunnit liikkumiseen ja urheiluun

Jokaisesta liikuntaan käytetystä tunnista voi merkata 20 minuuttia työaikaa, eli kolmen tunnin urheileminen vastaa yhtä

työtuntia. Liikkumalla 6h kuukaudessa ovat KiKy-tunnit siis kuitattu! Henkilöstö on ottanut uudistuksen vastaan innolla.

Tammikuun hyvinvointikilpailun teema oli nukkuminen

Järjestimme henkilökunnan kesken leikkimielisen hyvinvointikilpailun tammikuussa teemavuoden käynnistämiseksi. Jokainen sai osallistua, ja pisteitä kilpailussa oli mahdollista kerätä mm. seuraavilla mittareilla:

  • En juonut alkoholia tai kofeiinipitoisia juomia 6h ennen nukkumaanmenoa
  • En aterioinut 2 tuntiin ennen nukkumaanmenoa
  • En selannut tablettia tms laitetta 30 min ennen nukkumaanmenoa
  • Nukuin riittävästi (oma arvio)

Unikampanjan voittivat hienosti tasapistein projektipäällikkö Juha Juutinen ja äitiyslomansa pian aloittava tuotepäällikkömme Laura Hurme. Onnea voittajille!

A-Tulkkaus Oy:n tulkit ja asiakkaat pitävät Timmistä

A-Tulkkaus Oy:n ja Timmin kehitysprojekti TIMMI Henkilövarausohjelmiston ja Tulkin mobiilikäyttöliittymän tiimoilta valmistui helmikuussa. Käyttäjien palaute on ollut todella positiivista ja A-Tulkkauksen asiakkaat ovat aktiivisesti siirtyneet käyttämään uusia järjestelmiä.

Vantaalainen A-Tulkkaus on myös muuttanut prosessejaan toiminnan tehostamiseksi: kaikki, paitsi kiireelliset tulkkaukset ja varausmuutokset tehdään nykyään suoraan TIMMI-järjestelmään. Tämä on osaltaan auttanut A-Tulkkausta kehittämään ja kasvattamaan toimintaansa: tulkkaustuntien määrä kasvoi vuoden 2018 aikana tunneilla mitattuna 12 % ja liikevaihto euroilla mitattuna 9%.

Käyttäjien palaute on ollut hyvin positiivista!

Timmin voittamat kaupat

Vantaalaisten hyvien kokemusten myötä myös Pirkanmaan tulkkikeskus ja Turun seudun tulkkikeskus hankkivat Tulkkien mobiilikäyttöliittymän ja päivittivät Henkilövarausohjelmiston versioon 4.3. Saimme tilaukset helmikuussa, ja toimitukset valmistuvat Pirkanmaalla tämän vuoden kesään ja Turussa syksyyn mennessä.

Nokian kaupunki hankki Taso-liittymän Palloliiton järjestelmään 31.1.2019. Nyt otteluohjelman tuonti Timmiin ja harjoitusohjelman vienti palloliiton järjestelmään onnistuu Nokialla 15.4.2019 mennessä.

Rollock on yksi älylukoista, joka on yhteensopiva TIMMI-tuoteperheen kanssa

Nurmijärven kunta laajensi TIMMI Ovikulunvalvonnan Klaukkalan budotilaan. Nurmijärvellä on jo 12 kohdetta sähköisen kulunvalvonnan piirissä. Tilaus varmistui 11.1.2019 ja toimitus oli valmis 5.3.2019.

Kemissä venepaikkojen haku ja varaaminen onnistuu tänä keväänä suoraan netissä TIMMI Venesatamaohjelmistossa Kuntalaisten sähköisen asioinnin käyttöönoton valmistuessa.

Vantaan kaupunki on ottanut käyttöön kehittyneitä tuotteitamme: TIMMI Mobiilitilavaraus versio 1.0S otettiin käyttöön viime vuoden puolella, ja se päivittyy myöhemmin 1.0V-versioon. Lisäksi liittymä SportVenuen tiedolla johtamisen järjestelmään otettiin käyttöön puolen vuoden onnistuneen koekäytön jälkeen.

TIMMI Mobiilitilavaraus 1.0 S on tarjolla myös muille asiakkaille. Pyydä tarjous vastuumyyjältä!

GDPR-lisäominaisuudet ovat tilanneet seuraavat asiakkaamme kaupungeista/kunnista: Haaparanta, Heinola, Hollola, Hämeenlinnan seutukunta, Imatra, Jyväskylä, Kemi, Kerava, Kokkola, Kotka, Kuopio, Mikkeli, Nurmijärvi, Oulu, Pirkkala, Porvoo, Raasepori, Salo, Seinäjoki, Sysmä, Turku, Vaasa, Vantaa, Varkaus ja Ylitornio; tulkkikeskuksista: A-Tulkkaus, Pohjanmaan tulkkikeskus; yliopistoista: Itä-Suomen yliopisto ja Tampereen yliopisto. Sote-sektorin asiakkaidemme TIMMI-järjestelmissä ei käytetä asiakasrekisteriä, joten he eivät tarvitse GDPR-lisäominaisuuksia.

Mukavaa ja aurinkoista kevättä kaikille, toivoo koko Timmin porukka!