Järvenpää lisäsi jälleen TIMMI-iLOQ-käyttökohteitaan

06.02.2020

Järvenpää kaupunki lisäsi 18 uutta ovea TIMMI-iLOQ-rajapinnan piiriin. Rajapinta yhdistää TIMMI Tilavarausohjelmiston iLOQin digitaaliseen kulunvalvontaratkaisuun. Kaupunki on ollut tyytyväinen kokonaisratkaisun tarjoamiin hyötyihin ja tämän vuoksi tehnyt jo toisen lisähankinnan alkuperäisen hankinnan jälkeen.

 

TIMMI-iLOQ-rajapinnan toimintaperiaate tilan ovella

Oven iLOQ-ovilukijaan syötetään PIN-koodi, joka on lähetetty varauksen vastuuhenkilölle TIMMI Tilavarausohjelmistosta. Ovilukija tarkistaa onko kyseisellä ajanhetkellä ja kyseisessä tilassa voimassa sellainen tilavaraus, johon vastaava PIN-koodi on tallennettuna ja avaa oven.

 

TIMMI-iLOQ-rajapinnan toimintaperiaate taustajärjestelmien suhteen

TIMMI Tilavarausohjelmistosta siirretään yksisuuntaisesti kulunvalvonnan PIN-koodit sisältävät varaukset iLOQ Manager -ohjelmistoon. Kerran yössä siirretään seuraavan päivän varaukset ja viiden minuutin välein kuluvan päivän uudet varaukset. PIN-koodit voidaan lähettää TIMMI Tilavarausohjelmistosta asiakkaille varausvahvistuksena sähköpostilla tai tekstiviestinä. Ohjelmistossa voidaan myös määritellä ovien kulkuoikeuksien aikaistus ja myöhästys eli kuinka monta minuuttia ennen varauksen alkua ja varauksen päättymisen jälkeen PIN-koodilla pääsee kulkemaan ovesta.

 

TIMMI Tilavarausohjelmisto ja TIMMI-iLOQ-rajapinta ovat osa TIMMI Smart City -kokonaisuutta.