Attendo teki kaupat: TIMMI Smart Hospital-konseptin ensimmäinen läpimurto

18.06.2018

Attendo Kuntaturva Oy kilpailutti toukokuussa 2018 järjestelmäkokonaisuuden, johon kuuluivat seuraavat osajärjestelmät: huonevaraus, itseilmoittautuminen, vuoronumeroiden hallinta, ovenpieli- ja aulanäytöt sekä integraatio potilastietojärjestelmään. TIMMI Smart Hospital -konsepti vastasi parhaiten Attendon tarjouspyynnön 56-kohtaiseen vaatimusmäärittelyyn ja voitti kilpailutuksen.

Ensimmäinen käyttöönotto on syyskuussa 2018 Sysmän uudessa sote-keskuksessa. Sote-keskuksen tilat ovat kompaktit ja vaativat tehokkaan huonevarausjärjestelmän, jotta asiakkaiden hoito saadaan sujuvaksi. Huonevarausjärjestelmä tukee sote-keskuksen toimintaa niin, että asiakasprosessit ovat joustavia ja tilojen sekä henkilökunnan käyttö on tehokasta. Huonevarausjärjestelmä sisältää keskeisen tiedon siitä, mistä asiakas saa palvelua ja missä huoneissa työntekijät ovat.

TIMMI Smart Hospital -konseptin ytimenä on tehokas huonevarausjärjestelmä, jonka avulla voidaan optimoida potilastietojärjestelmästä rajapinnan kautta tulevat ajanvaraukset tilojen käyttöasteen ja henkilökunnan työvuorojen kannalta optimaalisiin jonoihin. Itsepalveluautomaatti tarjoaa sote-keskuksen asiakkaalle mahdollisuuden ilmoittautua aiemmin tehdylle ajanvaraukselle tai ottaa jonotusnumero haluamaansa palvelujonoon, mikäli hän on tullut sote-keskukseen ilman ajanvarausta. Ovenpieli- ja aulanäytöistä asiakas voi seurata reaaliajassa jonotuksen edistymistä ja havaita oman asiointinumeronsa sisäänkutsun oikeaan vastaanottohuoneeseen.

Lue lisää TIMMI Smart Hospital -konseptistamme mielenkiintoisesta visiotyöstämme, jonka voit ladata tästä. Lisätietoja voit tiedustella suoraan toimitusjohtajaltamme Jukka Valkoselta, jukka.valkonen@timmi.fi