Ajankohtaista

TIMMI Itsepalveluautomaatti otettiin käyttöön Imatralla

06.11.2017

Imatran kaupungin uimahallin ja urheilutalon palveluiden digitalisaation kolmas vaihe saatiin päätökseen lokakuun lopulla, kun TIMMI Itsepalveluautomaatti otettiin käyttöön uutena lippujen myyntipisteenä.

Lue lisää

Suomi.fi-verkkomaksuliittymä saatavissa TIMMI-järjestelmään

03.11.2017

Timmi Software Oy on tehnyt tiivistä yhteistyötä Valtionkonttorin kanssa ja TIMMI-järjestelmän Suomi.fi-verkkomaksuliittymä on nyt valmistunut ja käyttöönotettavissa. Suomi.fi-maksupalvelua ovat velvollisia käyttämään valtion hallintoviranomaiset ja virastot, laitokset ja liikelaitokset sekä kunnalliset viranomaiset niiden hoitaessa laissa niille säädettyjä tehtäviä.

Lue lisää

Timmi Software Oy voittajien joukossa Kasvu Invitation -ohjelmassa

31.10.2017

Lokakuun alussa Kasvu Invitation -ohjelman tuomaristo valitsi Timmi Software Oy:n semifinaaliin, joka pidettiin Kasvu Open Karnevaalin yhteydessä 25.10.2017. Menestys jatkui vakuuttavan pitchauksen jälkeen ja Timmi pääsi 15 voittajayrityksen joukkoon, jotka jatkavat Kasvun Rahoitusvalmiudet -kiitoratapäivään marraskuussa.

Lue lisää

TIMMI Toiminnanohjausohjelmisto mukautuu Kirkkohallituksen tilastomuutoksiin

30.10.2017

Kirkkohallituksen seurakunnilta vaatimien tilastotietojen keräämisperiaatteet muuttuivat huomattavasti vuodelle 2017. Tilastouudistuksen tarkoituksena on saada luotettavampia tilastoja ohjaamalla seurakunnat syöttämään tiedot viikon sisällä tapahtumasta suoraan toiminnanohjausohjelmistoon, josta ne siirtyvät automaattisesti Kirkkohallituksen tilastointijärjestelmään.

Lue lisää

Imatran uimahallin ja urheilutalon kulunvalvonta uudistui

08.08.2017

Imatran kaupunki otti uimahallissa ja urheilutalossa käyttöön TIMMI Kulunvalvonnan ja Verkkokaupan. Uintilippuja voi nyt ostaa kassapisteen lisäksi myös kaupungin www-sivuilta löytyvästä verkkokaupasta, jolloin ei tarvitse jonottaa kassalle lainkaan päästäkseen uimaan tai kuntosalille. Liput ovat voimassa välittömästi.

Lue lisää

Haminan kaupunki uusin TIMMI-käyttäjä

25.04.2017

Haminan kaupungissa laadittiin vuonna 2016 digitalisaatio-ohjelma palveluiden sähköistämiseksi ja keskeisiksi kehittämiskohteiksi valittiin mm. tilavaraukset ja niiden hallinta. Nyt digitalisaatio-ohjelman toimeenpano on saatu hyvään vauhtiin ja yhtenä osoituksena siitä Hamina on tehnyt päätöksen valita paras mahdollinen tilavarausohjelmisto kaupungin tilojen sähköisen asioinnin alustaksi. TIMMI-hankinnasta on keskusteltu Haminan kaupungissa pitkään, ensimmäinen tarjous asiasta tehtiin vuonna 2005 ja nyt yleisen digitalisaatiokehityksen vuoksi tämä hankinta on tullut suorastaan pakolliseksi.

Lue lisää