Ajankohtaista

15 minuutin Puhe Tulevaisuudelle

29.09.2020

Me Timmillä haluamme olla luomassa parempaa elämää kuntalaisille, joten ajattelimme kutsua teidät kuntavaikuttajat yhdessä meidän kanssamme kehittämään palvelua, joka vie meidät tähän jaloon määränpäähän nopeammin.

Lue lisää

Webinaari 11.6. TIMMI Smart City: Case Imatra

04.06.2020

Tässä webinaarissa kerromme mitä olemme tehneet yhteistyössä Imatran kaupungin kanssa parantaaksemme kaupungin elinvoimaisuutta ja kaupungin palveluiden tarjontaa.

Lue lisää

Webinaari Pirte työterveys ja lääkärikeskuksen vastaanottotilojen käytön tehostamisesta ja asiakasvirran ohjauksesta

05.05.2020

Vuosi on kulunut siitä, kun toimitimme Pirte työterveys ja lääkärikeskukselle TIMMI Smart Hospital -järjestelmän vastaanottotilojen käytön tehostamiseen sekä älykkääseen asiakasvirran ohjaamiseen ja tilastointiin. Nyt on aika ottaa selvää siitä, miten järjestelmä on palvellut heitä sekä normaalikäytössä että näin poikkeusaikana. Järjestämme pe 8.5.2020 klo 14 aiheesta webinaarin, johon saamme vieraaksemme Pirten tietohallintopäällikkö Jukka Nurmisen.

Lue lisää

Webinaari sähköisen laskutuksen lakimuutoksen vaikutuksista TIMMI-järjestelmään

28.04.2020

Eduskunnassa on hyväksytty laki hankintayksiköiden ja elinkeinonharjoittajien sähköisestä laskutuksesta. Lain soveltaminen alkoi 1.4.2020. Tämä tarkoittaa sitä, että jatkossa sähköisen laskun on vastattava eurooppalaista standardia, koskien myös TIMMI-järjestelmän tuottamaa laskutusmateriaalia. Pidämme aiheesta yhteisen keskustelutilaisuuden webinaarin muodossa 6.5.2020 klo 14, jolloin puhujina ovat mm. Oulun, Turun ja Porvoon kaupunkien edustajat. Tule kuulemaan tästä tärkeästä asiasta sekä vaikuttamaan […]

Lue lisää

Lahden kaupunki valitsi TIMMI Smart City -järjestelmän

31.03.2020

TIMMI Smart City -järjestelmä voitti ylivoimaisesti kilpailutuksen koko kaupungin kattavasta tilavarausjärjestelmästä, joka integroituu mm. tilojen älylukitukseen, SAP-laskutusjärjestelmään ja kahdensuuntaisesti useampaan O365-kalenterin tenanttiin. Kilpailutuksessa arvioitavina osa-alueina olivat laatu, palvelutuotanto ja hinta. TIMMI Smart City oli paras jokaisessa osa-alueessa ja sai täydet 100 pistettä ollen esimerkiksi käytettävyysarvioinnissa selkeästi edellä muita järjestelmiä. Lahti haluaa yhtenäistää ja modernisoida nykyisin käytössä olevia monia järjestelmiä ja TIMMI Smart City tulee korvaamaan mm. Varaamo-ohjelmiston.

Lue lisää

TIMMI Smart City -järjestelmä voitti kilpailutuksen Kainuussa

10.02.2020

TIMMI Smart City -järjestelmä voitti jälleen kilpailutuksen laajasta järjestelmäkokonaisuudesta. Kilpailutuksen järjestivät Kajaanin kaupunki ja Kainuun hankintarengas. Hankintarenkaaseen kuuluuvat Kajaanin kaupungin lisäksi Kuhmon kaupunki, Hyrynsalmen, Paltamon, Puolangan, Ristijärven, Sotkamon, Suomussalmen ja Vaalan kunnat sekä Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä ja Kainuun liitto sekä Kainuun ev. lut. seurakunnat.

Lue lisää